Loading...

Silikónová forma na čokoládu – veselé Vianoce

Forma na 15 bonbónov s veselými vianočnými motívmi. ... celý popis
Naša cena s DPH
7,60 €
Na sklade viacej ako 5 ks
ks

Podrobný popis produktu

Veselé vianočné motívy soba, snehuliaka a saní rozžiaria vianočný stôl. Rozpustenou čokoládou naplňte formu, prebytok zotrite stierkou a formou dvakrát buchnite o pracovnú dosku, aby v čokoláde neboli bublinky. Čokoládky dajte stuhnúť do chladu (forma vydrží teploty do -60°C). Jednotlivé figúrky sú krásne zdobené a vďaka nepriľnavosti a pružnosti silikónu ich vždy ľahko vylúpnete. Formu môžete umývať v umývačke. 

Nechali sme pre vás otestovať foodblogerom:

Silikónové formy na čokoládu značky Silikomart vynikajú svojou kvalitou. Veľmi rada ich používam a som s touto značkou veľmi spokojná. V ponuke e-shopu je mnoho rôznych druhov a každý si vyberie formu podľa svojich potrieb a požiadaviek. Táto forma je s vianočným motívom a hodí sa tak na výrobu praliniek, ako hlavne na odlievanie malých čokoládok. Tie sa budú páčiť hlavne deťom. Čokoládky a pralinky budú určite ozdobou vianočného stola, ale môžu poslúžiť aj ako vhodný darček. Ak budeme pripravovať čokoládky bez náplne, tak na zaplnenie formy budeme potrebovať 150 g čokolády. Najlepšie použijeme čokoládu v tvare šošoviek, ale nie je to podmienkou. Dá sa použiť aj tabuľková čokoláda, ktorú nasekáme na menšie kúsky. Čokoládu treba pred použitím rozpustiť a vytemperovať, a to podľa druhu použitej čokolády. Môže sa použiť buď nejaký elektrický temperovací prístroj, hrniec s názvom Vodný kúpeľ, alebo silikónová miska na rozohrievanie čokolády s vekom. Je vhodná do mikrovlnnej rúry alebo aj do bežného vodného kúpeľa. Kto bude pracovať s čokoládou častejšie, tak odporúčam zadovážiť si ešte aj teplomer pre temperovanie. Všetko si je možné kúpiť v tomto e-shope.

Vytemperovanú čokoládu vlejeme do formy, čokoládu rozotrieme do priehlbní, na povrchu uhladíme a formou niekoľkokrát buchneme o pracovnú dosku stola. Tým sa zbavíme prípadných bubliniek. Formu odložíme do chladu a po stuhnutí čokoládky vylúpneme. Ak budeme pripravovať pralinky, tak priehlbne formy vytrieme pomocou menšieho štetca vytemperovanou čokoládou, po zatuhnutí zopakujeme. Potom pridáme náplň a pralinky hore čokoládou uzavrieme. Necháme stuhnúť a vylúpneme. Môžeme vyrábať čokoládky a pralinky v rôznych chuťových kombináciách pridaním rôznych ingrediencií.

Kto nemá s temperovaním ešte vôbec žiadne skúsenosti, tak tomu pomôže video s pánom Radkom Šubrtom.

Forma je vyrobená zo 100 % platinového silikónu, znáša teploty od – 60 °C do + 230 °C. Je možné ju umývať v umývačke riadu. Som s ňou veľmi spokojná a môžem ju odporučiť všetkým. M.F.

Pri práci s čokoládou vám budú užitočné tieto informácie

12,30 €
Skladom
5,40 €
Skladom

Vytvorenie originálnej čokolády pomocou chocotransferu

2,80 €
Skladom
2,40 €
Skladom
2,40 €
Skladom
2,30 €
Na objednávku 4-8 dní

Recenzie produktu

Napísať recenziu
????

sú veľmi pekné, ľahko sa z nich vyberá čokoláda

Overený zákazník - je recenzia od zákazníka, ktorý si výrobok zakúpil.

Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.

Na sklade máme viacako 10 000 položiek. To znamená, že tovar označenýna sklade je naozajna sklade v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.

Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.

Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť. Naši vyškolení predavači vám radi poradia.

Navyšesa do našejpredajneľahko dostanete verejnou dopravou.

Môžeme vám ponúknuť skvelé ceny, pretože si väčšinu značiek dovážame priamo od výrobcov.

Garantujeme vám, že budete na 100 % spokojní. Pokiaľ nebudete, máte možnosťvrátiťtovar do 14 dní.